Szakorvosok velemenyei, akik segitenek a problemak megoldasaban

A gyogyito doktor betekintest nyujt az egeszsegugy vilagaba, segit a problemak megoldasaban, felvilagositast nyujt. Megtanit az egeszseges eletmod kialakitasara, a helyes taplalkozasra, a vitaminok elegendo bevitelere a gyogyszerek mellett a zoldsegek es gyumolcsok napi fogyasztasara is.

Ezek mellett  a szezonalis  es egyeb kronikus, fertozo betegsegek megelozesere es kezelesere, hogyan apoljuk csaladtagjainkat egy sulyos betegseg eseten, hogyan eljunk stresszmentesen, az idegrendszeri problemak kovetkezmenyei es gyogyitasa.

Hogyan taplaljuk gyermekeinket es milyen egeszseges dietat vezessunk be a felesleges testsuly (obesitas) elkerulese erdekeben, milyen betegsegek eseteben fontos a dieta betartasa. Ne felejtsetek, jobb megelozni, informaciokat gyujteni, mint gyogyszereket szedni. Elj egeszsegesen es szervezeted meghalalja.

Egeszsegugyi problemak, tanacsok, megelozesek, kezelesek ebben segithetunk es ha kerdesed van fordulj hozzank bizalommal. Kerdesedre rovid idon belul valaszt adunk. Minnel hamarabb orvoslod a problemadat, annal rovidebb lesz az ut a gyogyulas fele.

  • A leggyakoribb fül-orr-gégészeti kérdések

  • Mandulagyulladás

  • Petefészekciszta, petefészekrák 

  • A bőr felhám herpeszek, a fájdalmas bőrduzzanatok

  • Az agy, a koponya felépítése, agyi CT scan video

Video interju az orvossal:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gazduire Web Claus