Az oleles gyogyito hatasa !

Az oleles gyogyitja lelkunket, biztonsagot, szeretetet nyujt, vigasztal, de nem minden oleles egyforma. Egy amerikai pszichologus Virginia Satir szerint napi negy oleles kell a tuleleshez, nyolc a szinten tartashoz es tizenketto a gyarapodashoz.
Az oleles az egyik legbensosegesebb mozdulat ket ember kozott, erzekelhetjuk vele a baratsagot, szerelmet, szeretetet. Szakemberek allitjak, hogy oleles es oleles kozott nagy kulonbseg van, lehet fojtogato, de ellentetes esetben lehet vigasztalo, meghato, romantikus es erotikus is.
Az oleles nagyban megvaltoztatja lelki allapotunkat, vidamabba tesz bennunket, napi 20 masodperc oleles elegendo ahoz, hogy szervezetunk boldogsag hormonja (endorfin) felszabaduljon. Az oleles megnyugtat, segit legyozni a felelmet,noveli az onbizalmat, terapiakaent is alkalmazzak, melynek alapjait mar csecsemokorban el kell kezdeni.

Szamos kutatas igazolja, hogy azok a gyerekek, akiket olelessel halmoznak el szuleik magabiztosabbak ,kiegyensulyozattabbak.
Tobbfele oleles letezik, a szeretetet kifejezo es a biztonsagot nyujto,a leghatasosabb ha a ketto egyutt ervenyesul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://gyogyito-doktor.hu/az-oleles-gyogyito-hatasa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/gyogyito/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gyogyito/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19
Gazduire Web Claus